Tack min älskade!

Bild
För en underbart fantastisk början på denna dag! Det är som man svävar på moln! Moln som just nu faktiskt inte finns i min närhet 🙂 Du kom, du skratta och du segrade! Med ditt stora lugn, kom du, tog dig tid och satt med mig i tystnaden när jag som mest behövde det och lyssnade på mig och mina funderingar!

Det att ha någon som tar sig tid att lyssna är på både gott och ont nått vi killar kan slita med nått fruktansvärt! Kille till kille fungerar det som oftast, men många av er tjejer klagar oavbrutet på oss killar.. “Ja men du LYSNAR JU INTE!!” Jo det gör vi, inte alltid med båda öronen, vissa gånger bara med det ena! Problemet för oss killar ligger mera i registreringen av vad ni säger!

Det att lyssna med ena örat är ju en simultanförmåga man måste träna upp via många års erfarenhet! Det står RESPEKT av de som klarar det.. Det största problemet är när det som sägs går in igenom ena örat och ut genom det andra, ha ha..

Njutningens mästare har just börjat orkestreringen av våren. För mig den viktigaste årstiden utan tvekan, när hoppet skall tändas igen.. Snart min älskling.. SNART kommer sommaren!! Vi kan inte leva utan solen, regnet eller troligtvis heller inte den förbannade kylan!! Inte vet jag, men den fyller säkert någon funktion! På samma sett som förmågan vi killar har av nått ni tjejer tycker är “ogräs” i era mäns trädgård, lysningen 🙂   

Den bästa lyssnaren är där högt upp på himlen, varm, god och fantastisk vacker på samma gång! Många väljer prata med “the man in the moon”! Visst, det funkar det med.. Men för mig är solen den som visar vägen! Och jag längtar så in i helvete på sommaren!!

Tjärlek..

 

Geir


2 responses to “Tack min älskade!

 • Monica

  Är helt säker på att det är din förtjänst att solen tittade fram just idag… tack snälla du 🙂 Den kunde nog inte motstå dina vackra ord igår om längtan efter sommaren och solvarma kramar 😉

  Fortsätt skriv fina ord så kanske den stannar kvar ett tag till… kramkram 🙂

  Like

 • Lotta Dolck

  Geir,
  Som jag skrev i din förra blogg, ta en liten trip till Skåne, vi har fått vår, här kan du krama solen….
  Kraaaaamar!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: