Det vackra i skiten!

Hej på er, “where ever you are” 🙂

Luftens baron flyger vidare!! Denna gång med ett litet oförtjänt lugn i kroppen. Ogillar att vara sen till flyg, nått ni som läser min blogg nog vet redan 🙂

Vi hade glädjen av att vara bjuden på “party of the century” i lördags. Två av våra absolut bästa vänner fyllde år, så glädjen var STOR och partyt helt underbart! Jag gav mig rätt så tidigt, precis lagom för att gårdagen även den var fylld med smaken av lördagen kvar i munnen, ha ha!!

Det var en smått stressad pappa som skickade barnen i säng allt för sent, men de delar mitt intresse för fotboll och det var cup final som gick till förlängning och slutligen straff spark avgörande, 1-1 efter förlängning mellan mitt DIF och IFK Göteborg.

Det är som jag sa redan innan de avgörande straff spark blev tagen, det här är inget sett att avgöra och utse en vinnare! Som grabb var jag med många gånger och blev både själv samt fick se polare totalt knäckas av motgången med att bli syndabock! Den värdiga vinnaren borde utses via “Golden goal” och inget annat! Nu förlorade Djurgården men jag är ändå STOLT! Otroligt starkt att vända en så fruktansvärd början på året och min landsman “Messias Högmo” är utan tvekan rätt mann på rätt plats!

En annan som utan tvekan är rätt mann på rätt jobb är Juri som kom och hämtade mig i sin taxi! SAS hade bokat om min flight på natten med ett futtigt SMS till en flight med Finnair 1 timme och 20 minuter INNAN den flight jag köpt hos dom! Vaknade 05:55 och upptäcker att jag borde vara på flygfältet 25 minuter senare 🙂 Tog en snabb dusch och ringde Taxi!

Juri stod vid min dörr som Batman, en blixt från klar himmel! Wow!! Hur han hann med att hämta mig och föra mig, samtidigt som han lugnt och mycket trevligt pratade med mig är helt otroligt coolt 🙂 Synd han påminner lite om mig och min kropps form, “lille trille” 🙂 Annars hade nog en plats i Formel 1 varit nära! Men vi ryms inte i bilarna :/

Nästa ängel jobbar för ISS på Vanda flygfält! Att ta så väl hand om en sent anländ resenär som ett annat bolag “prackat på en” med ett illa formulerat SMS är åter igen, väldigt imponerande! Med vanlig telefon, Inter-com samt mobiltelefon samtidigt i högsta hugg pratade han mig med flyget och rakt i första klass!

Nu har jag just vaknat i min “nya lägenhet” i Vasa. Vi repeterar “Fighting Star” musikalen nu och jag har fått ett nytt hem 🙂 Underbart, mitt bagage anlände med helt egen Taxi, men även den verkade ha haft en fin resa 🙂 Så nu är det frukost, tystnaden råder och jag välkomnar ännu en dag.. Får se om vi får det gratis, eller om vi måste hjälpa till för att hitta Det vackra i skiten 😉

TJÄRLEK!!!

Önskar er en underbar dag!!

Geir


7 responses to “Det vackra i skiten!

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen 🙂
  Enig med deg at det er helt uakseptabelt at straffespark skal avgjøre en lang og jevn match 😦
  Men heldigvis har vi fotball,hverdags engler og snille venner som ønsker oss vel 🙂
  Det gjør livet bedre 🙂
  Ha en fantastisk fin sommer vennen og ta vare på deg.
  Stor klem fra Oslo,
  Reija

  Like

 • Monica

  Hej Geir!
  Vilken start du hade på din måndag…jag hade fått lite lätt panik, tror jag 🙂 Skönt att allt löste sig så bra och att det fanns snälla änglar där ute! Dom finns nog lite överallt… om än i olika “former” 😉

  Ha en underbar tisdag du också med Fighting Star-repetitioner och allt annat där i Vasa. Hoppas allt flyter på som det ska?

  Solig kramkram fr Västerås…
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   Ja änglar FINNS och glädjen är STOR bara att få stå bredvid vissa gånger 🙂

   Ett skratt eller ett leende kan bära en tung dags börda för oss alla och det kostar inget att skicka iväg till närmaste mottagare eller hur? 😉

   Här flyter det på, lite trögstartat som det skall vara! Många detaljer som flyttas och skall falla på sin rätta plats men jättekul redan nu är det!!

   Önskar dig och dina fina en underbar vecka, hoppas solen skiner även på er?

   Stora kramen,

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej igen 🙂 Förstår att det måste vara mycket att sätta sig in i… men härligt att allt går bra och att det känns kul 🙂

    Solen lyser STORT här idag så jag är nöjd 😉 Skickar dig några extra leenden så att jobbet flyter på ÄNNU bättre 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Tjärlek…
    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Tack vännen!! Och samma kommer DIN VÄG!!

    TJÄRLEK!!! 😉

    Geir

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: