Soon brothers and sisters.. Soon!!

Time to ROCK!

Time to ROCK!

Now Yihaa right at the start, and I mean that! Every once in a while we get the chance to taste the best parts in life, without even knowing what is going on 🙂 I am in the path of something really good, and it gives me the right to send out a warning signal just to make sure you know THAT YOU BETTER BE THERE!!

 

This spring has been pretty good to me and my family, the allergies and those problem is still bugging us like crazy but somehow it is a part of life so it is what it is :/

 

We had a fantastic week together with my dear friend Alf and his lovely family when we where in Denmark together. I am not so good in slowing down, but this holiday was more then welcome.

 

I went to Stockholm after that and to a combined week with pleasure and work. To see my son Chris come out from school after getting his papers and finishing what we call “studenten” is a dear memory I will carry with me through life! And to have the time on the same journey to write music together with my partners in crime Douglas Carr and Robert Wells is a double trouble kick I wont forget! Jesus what a GREAT TRIP!

 

After a weekend back home it was time to get up to Vasa to my dear brothers Dennis Rönngård and Jimmy Westerlund! We checked out the songs we´re going to do when we are opening act for Toto in Jakobstad 5th of July! Jimmy IS THE MAAAAN! Like i´ve said many times before, every time we go into a studio together MAGIC HAPPENS!! We just checked out what to do but ended up doing a demo of one of the songs I have written together with Maestro David Paich and it ended up CRAZY GOOOOD! I just emailed a version to Dave and I really hope he digg it as much as I do!! We will perform this song at the concert 🙂

 

Now I am sitting in the flight on my way to Norway and Oslo. First a short break there, then up to my hometown Ålesund for the weekend. Next week I will spend in Oslo before heading back home to Finland again. Two days at home then off to Vasa and Jakobstad doing our magical week together with my favourite band in the WORLD!! Yihaa!!

 

I hope you will get a fantastic midsummer, and I hope we´ll see each other during this summer somewhere 😉  

 

Be safe and take care out there! Lots of Love..

  

Geir


21 responses to “Soon brothers and sisters.. Soon!!

 • Monica

  🙂 🙂 🙂

  Eftersom jag har planer på en “mor-och-dotter-weekend” i höst så varför inte till Vasa!! Shopping och god mat borde finnas…OCH FRAMFÖR ALLT finns det ju en bra musical 😉 Vad mer kan man behöva för en perfekt “tjej-weekend”… haha!! Hur som helst, ses gör vi säkerligen i Vasa någon gång under hösten! Puss från Västerås 🙂

  Monica

  Like

 • Inger Asplund

  Oj oj, det närmar sig med stormsteg 🙂 Kan knappt fatta att det faktiskt är NÄSTA VECKA!? Vart tog halva sommaren vägen, svisch så är den snart förbi medan man stressar och jobbar… Vi har läktarplats denna gång p.g.a. tanternas onda ryggar. Man kan inte va front row chick jämt…

  Like

 • Cathy

  Hej Geir 🙂

  Vill sända en solig hälsning till dig och önska dig och din familj en underbar sommar.

  Take Care!

  Kram
  Cathy

  Like

 • Monica

  Hej “yrvädret” Geir 🙂 🙂
  Haha… läste på FB att du fått ett oväder i Norge uppkallat efter dig!! Det känns HELT galet… namnet Geir är väl ändå mera åt solskenshållet 🙂 🙂
  Kul och läsa om allt roligt som händer! Ååh, vad jag vill vara på plats 5 juli och se konserten, den blir säkert kanon… men jag har tyvärr ingen möjlighet :/ Däremot ska jag försöka komma och se Fighting Star, ska bara kolla hur man enklast tar sig till Vasa?? Båt, flyg, bil, tåg eller kanske simma… haha 🙂 VARFÖR är det inte i Helsingfors… såååå mycket enklare 😉
  Ha det fortsatt mysigt i Ålesund… kan tyvärr inte dela med mig av någon sol för den försvann!! Den kanske är på väg mot ditt håll 🙂 Kramkram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen 🙂

   Jo, yrvädret Geir åker vidare 😉 men inte ännu.. Både jag och regnet är kvar i några dagar till!
   5 Juli kommer att vara en MYCKET SPECIELL dag för mig personligen! Att få dela dessa otroliga minnen
   som dyker upp några enstaka gånger i livet tillsammans med riktigt goda vänner är MAGISKT!

   Fighting Star hoppas jag och tror att kommer att bli ett minne för livet det med. Och det är ABSOLUT
   även för att den även går i mysiga Vasa. Förstår det inte är så lätt att ta sig dit, men det borde gå
   med SAS från Stockholm, och samma flygtid som Helsingfors så helt omöjligt är det INTE 😉

   Hälsa solen om du ser den, looong time no seen!!

   Stora kramen!

   Hälsa där!
   Geir

   Like

   • Monica

    Hej igen 🙂
    Så klart hittar jag till Vasa på något sätt…skojade mest 🙂 Ska bara kolla upp lite tider och sånt! Har förstått att Vasa är en jättefin stad, så en långweekend där vore mysigt 🙂

    Förstår att 5 juli blir en VÄLDIGT speciell dag för dig…det är just därför man skulle vilja var där och dela den… men, men, nu får man bara hoppas att någon vänlig själ filmar eller fotar delar av konserten så man får uppleva lite av den ändå!!

    Tråkigt att ni har så mycket regn där i Ålesund. Inget regn här men grått och mulet… solen FÅR bara inte försvinna så där… det är ju soooommmmmmaaaar!! 😉

    Skickar i alla fall en kram som innehåller mycket solsken och tjärlek 🙂

    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Helluuuuu!!

    Det gick fantastiskt bra 5 Juli och jag hoppas med att någon vänlig själ var där och filmade? Vi får vänta och se. Stora kramen..

    Geir

    Like

  • Inger Asplund

   Monica, det går båt mellan Umeå och Vasa också, men det är förstås ett betydligt långsammare sätt att resa på än med flyg. Restid ena vägen över Kvarken är ungefär fyra timmar. Och ja, Vasa är en trevlig stad, tycker åtminstone jag som är född och uppvuxen där 🙂

   Like

   • Monica

    Tack snälla Inger för info 🙂 Känns ändå som flyg fr Arlanda blir enklast eftersom vi bor i Västerås. Norwegian har bra flygtider och priser vad jag kunde se! Hade väldigt gärna sett Toto- konserten också men man kan ju inte hinna vara med överallt där denna underbara sångare befinner sig, eller hur 😉 Ha en skön o solig sommar!
    Monica

    Like

   • Inger Asplund

    Ja från Västerås är det allt en bit att köra till Umeå, så flyg låter helt klart vettigare. Och nej, man kan inte vara överallt, hur gärna man än ville. Men så är det så roligt att läsa om andras upplevelser från konserter man inte själv kunnat vara med på. Jag är så lyckligt lottad att jag fått uppleva väldigt många konserter med Geir, så jag kan absolut inte klaga 🙂 En riktigt fin sommar till dig med Monica… och nu ska vi se var den här kommentaren hamnar då? Före eller efter din kommentar eller nån helt annanstans? 😀

    Like

   • Geir Rönning

    Jag hoppas och tror att Norwegian börjar flyga Stockholm Vasa nu igen? Det kanske redan har börjat, men vänner i Norge som är på kommande hit sa de hade hittat riktigt bra priser på netet med Norwegian?

    Geir

    Like

   • Inger Asplund

    Ha ha, bingo, kommentaren placerade sig helt rätt! 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Good at you Inger 😉

    G

    Like

   • Geir Rönning

    Vi hittar nog varann 😉 Men KOMM HIIIIIT!! 😉

    Kram,

    Geir

    Like

   • Geir Rönning

    Hej på er, jo visst.. Yrvädret Geir tog Norge “med storm” 😉

    Kram på er

    Geir

    Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen 🙂
  Dette var hygelig lesning .. untatt allergi biten,
  det kjenner jeg alt for godt selv også :/….
  men ellers så var det jo masse gode nyheter 😉
  Skal prøve å ta en tur til “Scotten” neste uke ..
  må nyte muligheten å høre deg på sceenen 😀
  Spiller du hele uken??
  Ha en super St.Hans i Ålesund uansett vær 😉
  Håper å se deg i neste uke.
  Stoooor klem fra Oslo,
  Reija

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: