Mitt hjärta slår ett TUNGT SLAG!!

Bild

Hej på er “where ever you are” 🙂

Vi närmar oss med STORMSTEG premiären av årets STORA MÅL.. Musikalen “Fighting Star” på Wasa Teater! Nu i kväll har vi fullt hus för första gång, med special inbjudna gäster 🙂 I morgon är det “för-premiär” och nu på lördag SMÄLLER DET PÅ RIKTIGT! Shit vad KUL!! 🙂 🙂

Det att få ta del av andras drömmar och vara med om att skapa den vision andra har “drömt sig fram till” är en så ofattbart kul process så jag vill gärna skriva några ord om detta. En del av oss har varit med om detta förut i olika sammanhang men för många här är det första gång! Drömmarnas dröm börjar med den första ide´n och åter igen är det Niklas Rosström som med sin galenskap har skapat en början till en början i sitt helgalna jag! Jag lyfter på hatten och peruken och hela tjolleruttan amigo, YOU’VE DONE IT AGAIN MY FRIEND!! 

 

Sedan att slumpen eller bananskalet har gett oss den genialiska combo med Sharon Vaughn samt min blodsbroder Douglas Carr med här i skapandet är en lyckans ost vi alla får njuta av framöver. (Troligtvis är det hårt arbete som ligger bak detta men det tar vi en annan gång 😉 Oerhört starka låtar och karaktärer som vi som har fått äran och glädjen av att jobba med Fighting Star har fått vara med om att skapa tillsammans med den evigt inspirerande och otroligt begåvade Maria Sid. Tillsammans med “Rafa” (Wasa Teaters underbara kapellmästare) och Marko Keränen (Koreograf) samt Joonas Tikkanen (Ljusdesign) har Maria Sid med hård men rättvis hand visat oss vägen fram till det som nu på lördag förhoppningsvis blir den underbara pjäs vi ALLA KAN VARA STOLTA AV!! 

Men vi som på lördag står och faller tillsammans sida vid sida, som har jobbat mer eller mindre DYGNET RUNT i vår längtan efter det PERFEKTA.. vi kommer att få allt ljus på oss på gott och ont! Wasa Teater, Ann-Luise Bertell med hela sin personal har lagt allt tillrätta så att vi har kunnat nå drömmen, helt fantastiskt underbart att få vara i huset tillsammans med er!!

Mitt hjärta slår ett TUNGT SLAG!! Inte för pjäsen eller vi som får leva drömmen. Men för alla dom som i det tysta helt UTAN BERÖM, applåder eller intervjuer med + eller – i pressen. De som PÅ RIKTIGT GÖR DET TUNGA JOBBET HELT I DET TYSTA!!  Våra familjer som jobbar så in i helvete för att vi skall få allt ljus, leva drömmen och njuta av njutningen! Min underbara fru Anna kommer inte till premiären. För vi VET att det kommer att vara ännu en turbulent afton med totalt underbar hysteri där fokus SKALL VARA PÅ OSS ANDRA!! 

 

Men hyllas de som hyllas skall!! Tusen tusen tack till er alla, varenda kotte som “snart” får den tid ni så ABSOLUT borde ha fått av oss när vi åter igen nu måste springa iväg för att ta del av drömmarnas dröm. Utan er skulle det här vara ett TOTALT FIASKO!! Alla barn, fruar, herrar, vänner och ovänner 😉 SNAAAART KOMMER VI TILLBAKS 😉 Men fram tills dess har vi en dröm att leverera!! 

 

Kram och TJÄRLEK!!

GEIR 


8 responses to “Mitt hjärta slår ett TUNGT SLAG!!

 • Mona Almberg

  Tusen tack för en superfin kväll på VIP-premiären! Vi njöt verkligen!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Mona,

   så kul att ni njöt tillsammans med oss!

   Det är en sann glädje och ett underbart nöje att få vara här och sprida Martin Brinks galenskap tillsammans med alla dessa underbara kollegor och deras tolkningar av Fighting Star på Wasa Teater.

   Kram,
   Geir

   Like

 • Inger Asplund

  BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!! 🙂

  Like

 • Monica

  Hej min vän där i Vasa 🙂
  Fint du skriver om familjen som jobbar hårt i “bakgrunden” för att ni ska kunna leva era drömmar… så sant…verkligen!! Just därför borde allt bli SUPERLYCKAT!! Med en sån fantastisk uppbackning från nära och kära kan det inte bli annat 🙂

  Världens största LYCKA-TILL-KRAMKRAM kommer här!
  Njuuuut av allt ikväll, imorgon och så klart av PREMIÄÄÄÄREN 🙂

  Tjärlek…
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Heeeej vännen!!

   Sanningens ord är det!! UTAN STÖDET FRÅN NÄRA OCH KÄRA VORE DETTA OMÖJLIGT!

   Ska bli så fantastiskt kul när ni kommer hit och tar del av både denna show OCH vår “Show and Dinner” “ROCK IT MY WAY” på underbara Strampen!

   Fantastiskt kul!! Hälsa där!!

   Rooock & tjärlek, ha ha..

   Kramenkramen!!

   Geir

   Like

   • Monica

    Gissa om vi längtar… men tur nog är det inte så långt kvar tills dess… Happyyyyyyyy 🙂 Allt gick bra ikväll vad jag förstår…UNDERBART…är såååå glad för din skull (alla dom andra med förstås ;)) Ha en bra kväll nu OCH natt… OM du nu kan sova förstås med allt som är på gång? 🙂 Kramkram igen och natti natti…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: