Den PERFEKTA SÖNDAGEN!??!

Bild

God morgon på er alla!

Igår hade vi premiär på musikalen Fighting Star på Wasa Teater! Grymt kul och vi är själva glada och nöjda! Får se vad tidningarna hittar för tärningar och visa ord, eller om de spår i kaffet eller hur det nu är med detta!! Kul hade vi i varje fall!!

Jag är inte så bra på fester av detta slag, och särskilt inte när min resa som Martin Brink i musikalen har så tvära kast mellan himmel och helvete! Det lockar fram minnen ur livet och de är inte bara positiva. Så jag var riktigt slut när jag efter bastu med “de manliga män” på teatern begav mig till premiärfesten. Min vardag består av hård träning och strikta intag av bra mat till rätta tider, så jag begav mig tidigt hem och i säng och tänkte ladda för den PERFEKTA SÖNDAGEN! Det gick så där..

Några grannar hade tydligen bestämt sig för att FEEEEESTAAAAAA! Det var med spring i trappan och ropande från folk som inte kom in (eller ut?) och de hade skitskoj säkert. Jag är glad för deras skuld.. När jag nu vaknade för lite mera än en timme sedan av ljudet från samme granne som ligger och spyr, jag lovar.. Han började för en timme sedan och håller på fortfarande, så tar jag på mig mina träningskläder och fångar dagen. Jag är fortfarande glad för grannens skuld 😉

Livet KAN VARA ett helvete, oavsett hur mycket du gör rätt och oavsett hur god och hjärtlig du är med omvärlden. Det fins de som på riktigt inte får ta del av den soliga sidan och kämpar i motvind hela livet utan att ha gjort nått fel! Men vi är rätt många som har valt vårt eget öde och som KAN påverka det!

Ni som känner mig vet att jag många gånger har varit grannen som spyr, så detta är inte en moralisk predikan!! Mina underbara vänner på teatern igår har kämpat väldigt länge för att äntligen få möte denna dag.. DEN STORA PREMIÄREN! Drömmen får liv och vi är mitt i den! Så snälla, ta festen och njut av den med HELA HJÄRTAT!! Den är väl förtjänad!

Men mina mål är som oftast delmål, ett steg på vägen till någon annan stans och så är det även den här gången. “Ett steg i taget och du når långt!” Det är vad det står skrivet på en “Fighting Star” i glas jag fick för flera år sedan av en nära vän till mig som jag tror visste att jag slet just då! Detta är även innan min vän Rosström började skriva på denna pjäs! Jag har många gånger tittat på “min stjärna” i studion, glad eller ledsen och den har gett mig ny fart eller den har hjälpt mig att landa när det behövs.

Jag tar med mig mitt dåliga samvete för att jag är en “party-pooper” och försöker springa det av mig nu när jag går till träningsstudion. Det skulle vara TOTALT FEL av mig att ta en fest just nu, förstöra uppladdningen till ännu ett STORT mål i livet!!  Med handen på hjärtat så vet jag nog i mitt inre att mina vänner igår förstår mitt val, även om de inte vet vad som väntar mig för utmaningar. Men det fans nära vänner som hade åkt väldigt långt för att komma hit, så jag sliter med  min egen förklaring just nu :/

Det handlar om att respektera andras val, och jag VET att de respekterar mitt. Det är bara min egen skugga från ett tidigare liv som gnäller i mitt öra..

Puss på er alla, och den kommer med TJÄRLEK!!

GEIR


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: