Paddan som landade i teaterhimlen!

Bild
Hej på er, från ett väldigt turbulent oväder i cyberspace! Jag har tydligen rört om i ett getingbo där alla vill in men ingen vill bli biten!

Ironiska kommentarer levereras varje dag med bravur på teaterscener runt omkring i världen, och jag ÄLSKAR IRONI men de måste komma med precision och timingen skall vara perfekt! Så också i vårt dagliga liv!

Jag tycker det var fantastiskt roligt att göra ett ironiskt utklipp av recensentens recension, på samma sett som de gör ett kortfattat sammandrag av vad de får uppleva via sitt jobb, skrev jag med ironi för att visa hur tokigt det kan bli om man rycker ut meningar ur en större sammanhang! Detta blev tydligen inte så tydligt..

Nätet tar och nätet ger, även så med internett. Det vi skriver där är fritt för alla att ta del av, det tror jag vi alla är överens om. Om det då inte är skriven via en sida där vi betalar för att läsa det som står där!

Jag skulle aldrig gå in för att såra någon, vare sig i ord eller mening. Hoppas och tror att recensenten inte har tagit illa vid sig, detta var inte menat som ett personligt påhopp! Och hon skriver ju positivt om vår pjäs, så tack för det!

Den professionella recensenten recenserar med sina åsikter andra professionella eller amatörer och skriver eller säger sina åsikter. Detta är deras jobb. Sedan är det upp till oss läsare att ta till oss det som skrivs och tycka vad vi vill om detta! Och såhär skall det så klart vara!

Mitt liv som artist är en resa i ett stort och brett universum där jag har fått glädjen av att njuta av massor med olika stilar i olika länder och med olika typer av jobb. Jag njuter enormt mycket av att jobba just nu med musikalen “Fighting Star” på Wasa Teater i Vasa.

Det är oerhört viktigt att ni som läsare förstår att den åsikt som jag personligen har, är min personligen och INGEN ANNANS! På samma sett som recensentens!

Wasa Teater och alla som jobbar med olika former av kultur lever och andas tillsammans och skall visa varandra den respekt vi alla förtjänar!

Med min blogg där jag recenserade recensionen har jag tydligen enligt rätt många inte respekterat teatervärldens normala sett att vara! Detta ber jag så klart om ursäkt för och vill precisera på det STARKASTE ATT DETTA VAR MIN PERSONLIGA GREJ!!

Många är vi som drömmer om att få vara prinsen som prinsessan kysser! Vi kommer som grodor och gör ett försök i vår beundran av teaterns mystik!

Men just nu ser det ut som att jag är paddan som landade i teaterhimlen! Jag säger ett stort KVACK och ber åter igen om ursäkt för att jag har trampat på en del fötter! Jag är paddan som brummar som en björn, mitt brummande är högt och tydligt och detta är nog inte sista gången jag trampar stort och fel! Men brumm brumm och puss på er! Jag vill inte såra någon!

Kram och kärlek!

Geir


2 responses to “Paddan som landade i teaterhimlen!

 • Egil Engvik

  Hei der,
  Bra skrevet Geir, og fortsett å være uredd. Om noen får litt Sunnmørstyngde på tåspissene tåler de nok det. Lykke til videre med forestillingen, den er sikkert kjempefin!

  Hilsen Egil

  Like

  • Geir Rönning

   Tusen takk Egil.

   Jeg trampet litt for lenge og hardt! Det var absolutt ikke meningen, men sannheten er at jeg gikk over streken! Jeg er uredd, men klompette, så en unskyllning er på sin plass. Og ja, jeg synes forestillingen er kjempekul 🙂

   Med vennlig hilsen,

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: