Medial träning och överlevnadskurs?

JAG VILL PÅ DET STARKASTE VARNA FÖR TEXTEN I DETTA INLÄGG! DET ÄR SKRIVEN AV EN SUR GAMMAL GUBBE SOM INTE VISSTE SITT EGET BÄSTA! DET KAN ÄVEN FINNAS HÅRDA ORD, DÅLIGA VÄGVAL OCH DIREKT MISSVISANDE RÅD DU SÅ ABSOLUT INTE BORDE FÖLJA!!

Fighting Post

Ja ni, vart skall jag börja? Förra gången jag sköt från höften var det med högern och det gick ju sådär. Så jag försöker väl med vänstern då!

Det blev en riktig tråkig tisdag igår, med en massa fokus på fel saker! Saker jag själv har ställt till med! Och den som får stå i skammens vrå tillsammans med mig är mina kollegor på Wasa Teater. Detta tycker jag är rent ut sagt åt helvete. Det är MIN personliga blogg och INGEN annans. MITT misstag! JAG ska be om ursäkt och inte teatern!

Jag har fått beröm för att ”jag vågar säga till” nått många tycker borde ha gjorts förut. Ok, det kan så vara. Men då måste det göras med stil, bravur och finess och INTE som jag gjorde det! Jag erkänner att det jag i början av veckan tyckte var ett roligt och oskyldigt påhitt och INTE ETT PERSONLIGT PÅHOPP, ja där ser jag nu att jag gick för långt och att det blev just det som det INTE skulle vara.

En ung journalist skickade mig sin kandidatavhandling i journalistik för att i lugn och ro visa till vilka arbetsförhållanden och även hotbilder journalister lever under idag. Detta var helt nytt för mig och en väldigt lärorik information! Jag förstår att jag inte har underlättat med mitt taskiga beteende!

Jag gräver nu ödmjukt med näsan i gräset när jag bugar och ber om ursäkt för mitt personliga påhopp på journalisten Lisbeth Rosenback! Detta var och förblir ett misstag JAG gjorde och ingen annan! Hoppas hon och övriga medarbetare på kulturredaktionen kan förlåta mig! Ber även teaterpubliken om ursäkt. Detta var klumpigt och illa, nått ingen av er skulle behöva se eller höra talas om överhuvudtaget!

Kram på er alla!

Geir


6 responses to “Medial träning och överlevnadskurs?

 • Reija Kontio

  Hei vennen 🙂
  Det var en voksen ting å gjøre .. å be om unnskyldning.
  Det er ingen skam å innrømme sine mistak.
  Men jeg håper at du fremdeles føler deg fri å utrykke deg i din egen blogg?
  Vi som leser dette tar jo det som din mening …
  og det som ikke gjør det … hmm …
  kanskje skulle la være å lese dette???
  Sjarmen i det hele er jo at det er PERSONLIG fra din side 😀
  Jeg ønsker deg en super hyggelig helg 😉
  Stoooor klem fra Oslo,
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hei Reija 😉

   Joda, hele greja med å ha en blogg for meg ER å være personlig! Og i min person finnes det en (1) prosent som KAN ta feil.. Ha ha!!

   SÅ resten av kroppen fikk helt enkelt ta mot til sig og bli med på veien tillbake til korset! Ikke så vanskelig å be om unnskyllning, det tok bare litt tid før jeg så det sjøl.

   Det var faktiskt Anna som sa det når jeg ville forberede henne på allt pes. Men “hallo” sa hun å tittet på meg 😉 Dette ER jo personlig Geir!! Resten er nå historie!

   Håper du får og har en FANTASTISK helg i Oslo vennen min!!

   Klem fra et litt kaldere Finland 😉

   Geir

   Like

 • Monica

  Geir, sluta ALDRIG med att vara personlig på din blogg… trots allt det nu kan innebära 😉 Vi är nog många som tycker om ditt sätt att skriva så fortsätt ha åsikter som “rör om” bland våra känslor… så vi håller alla våra sinnen vakna och alerta 🙂

  Just det här inlägget visar ju än en gång hur positiv och fin personlighet du har! Att lyckas vända allt det här negativa till något bra… all heder till dig Geir!!

  Kramkram!

  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica,

   ha ha.. INGEN fara! Denna gubben lär sig ALDRIG! Så personlig kommer jag fortfarande vara.

   Det är VÄLDIGT många som har varit inne på min blogg den senaste veckan. De har inte endast läst mitt övertramp! Samtliga enligt statistiken har varit inne och läst annat med när de “ändå tog svängen hit”!

   Så det är “aldrig så illa så det inte är bra för nått” som min pappa brukade säga 😉 Övertrampet är jag inte så stolt över, men det att JAG MENADE INTE ATT TRAMPA ÖVER vet ju JAG i mitt hjärta!

   Så då är det inte så svårt att svälja och ta ny fart!

   Stora kramen till dig och dina!!

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej 🙂

  Geir,
  Stort och fint att man kan erkänna sina fel och brister.
  Ny kraft och ny nåd för oss alla.
  Kram och ha en riktigt bra dag.
  Cathy

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: