Den drömmen gick åt HELVETE, så jag HOPPADE AV!!

Saknad!

Saknad!


Legender lever sällsynt länge. Levande legender är jävligt udda, men det finns en och annan! De som på ett mirakulöst sett klarar av att stanna i våra hjärtan, och det på ett positivt sett hela vägen.  

Berg och dalbanor är ju kul, RIKTIGT KUL! De som åker berg och dalbana på livets cirkus vet att det känns helt åt HELVETE när svackan är total! Men jävlar vad skönt det är när man är där uppe på toppen!

Jag tror personligen att jag inte hade uppskattat njutningen där uppe om inte jag hade varit med om den riktiga skiten i de mörka och djupa dalarna i livet. Men så är nu engång jag!

I min fagra ungdom hade jag en idiotisk ide, som jag levde i HÖGT TEMPO! ”Går det åt HELVETE så gör det!!” Jag levde drömmarnas dröm i ett fruktansvärt tempo och hade inte vettet att stanna upp och njuta alls! ”Dör jag nu, så dör jag ung och glad!” James Dean var min STORA hjälte!

Det skrämmer mig att titta tillbaks och minnas mina egna ord och idéer! Kanske kommer jag att bli skrämd senare av mina tankar just idag? Men jag är JÄVLIGT GLAD att mina ungdomsplaner inte tog ut svängarna hela vägen ut. Den drömmen gick åt HELVETE, så jag HOPPADE AV!!

Önskar er en FANTASTISK HELG!!

Kram,

Geir


3 responses to “Den drömmen gick åt HELVETE, så jag HOPPADE AV!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: