How low can you go?

Vad är detta?

Vad är detta?

Hej på er! Sitter hemma och ska packa för ännu en resa till Vasa och “MORE FUUUUN”!
Ser jätte mycket fram emot att träffa gänget igen, men det är FANTASTISKT SKÖNT att ha dessa två-tre dagar ledigt så man hinner andas lite mellan varven 😉

Somnade för ett par timmar sedan med mysmästaren Theo på bröstet i go stolen! Det har blivit en liten “tradition” att vi avslutar dagen tillsammans där och mamma läser för de andra barnen i övre våningen. Det att jag somnar “på kuppen” är inte helt ovanligt, men det är som oftast “en tupplur” på max 10 minuter, men FANTASTISKT SKÖNT som sagt!!

Just på väg att packa för resan när jag ser en tidning från söndagens resa som jag tittar så hastigast i. Det är INTE med förundran jag ser det jag ser. Men det är ännu ett bevis tyvärr för smaklöshet när det gäller ivern efter att hitta “ett scoop”!! Nu hänger de ut ena körmedlemmen i “körslaget” på det laget som åkte ur tävlingen (Weise tyvärr). Hur i helvete kan man ens sjunka HÄLFTEN så lågt och börja fokusera på att trosorna syns i inslaget? Kul för stackars tjejen att komma hem till familjen efter en underbar resa i TV universum! (Och har man fått åka med KUNG WEISE, så VET jag de har haft KUL!)

Tråkigt Weise och hans kör föll ur, men ännu tråkigare att avslutet blir speglad så här i media?

Geir


2 responses to “How low can you go?

 • peternordlund

  Leve Andreas!! Han var den jag vill att skulle ta en finalplats!! Skit i trosorna.. hallå!!! Playboy TV visar betyligt mer än så.. Vem bryr sig i ett par trosor… jag är tyvärr övertygad om att detta redan är uppgjort.. .-/

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Peter,

   ja många gånger kan det verka så! Men troligtvis är det nog inte det, men en otroligt kul resa har de fått tillsammans! Jag vet inte om tjejen borde skita i trosorna, men jag förstår vad du menar 😉 Oavsett så hoppas jag att även hon kan njuta av detta minnet, för det ÄR ett minne för livet!!

   Roooock 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: