Jag skall bli PAPPA!!

Frågor på detta?

Frågor på detta?

Hej på er,

det att bli mamma vet jag en del om.. Har fått den eviga underbara känslan nära på livet, vid flera tillfällen. Men det att bli PAPPA det vet jag NÄSTAN ALLT OM!! Men man blir lika upprymd och STORMANDE GLAD varje gång! Denna gång är det väl planerad OCH jag är INTE ENSAM!

Det är nämligen så att jag får dela med mig av denna glädjens “bebis ” med min broder Dennis Rönngård! I kväll på Strampen i Vasa så gör vi vår första “Show & Dinner” tillsammans! Denna bebis får jag nog ta största delen av “skulden för”, men UNDERBART att ha någon att lägga skitblöjan på ifall det går åt helvete 😉 DENNIIIIIIS!

Det blir en ytterst spännande dag. Jag beger mig just till gymmet för att värma upp! Redan klockan 11 skall jag sitta i sminkstolen på Wasa Teater. Vi har musikalen “Fighting Star” på stora scen klockan 12:00, sedan vid 16 tiden när den delen är över kör jag en snabb koll med mina kriminellt begåvade vänner på Strampen för en check! Tillbaks till gymmet efter detta!

Klockan 19:00 börjar föreställning nummer två för dagen på Wasa Teaters stora scen, samtidigt som den trånga födseln börjar på underbara Strampen. Anna Timgren, Felicia Eriksson, Dennis Rönngård och så småningom även jag 😉 sjösätter “Rock it my way” för första gång och det denna underbara kväll. Jag står ju samtidigt på scen i “Fighting Star” men har klockat att detta skall kunna gå 😉 Vårt fantastiska Strampen Live Band står för hjärtslagen denna afton i ett stadigt packet! Patrick Lax på trummor, Marcus Söderström på bas, Janne Hyöty på gitarr samt Mats Granfors på piano, violin och “i övrigt”!

När jag gör min entre på Strampens scen så har jag 23 minuter paus från musikalen så jag borde hinna hur bra som helst 😉 Springer efter detta tillbaks till teatern, gör akt två och springer ned till Strampen och gör nästa nummer direkt när vi är av scen på teatern! Denna underbara födsel pågår till 02 någon gång. I morgon har jag “bara två föreställningar” så det räknas inte, det blir ju rena rama semestern 😉

Det delas ju ut Nobels Fredspris idag tror jag? Måtte Gudarna vara med oss och se till att den hamnar där den borde hamna! I VASA!!

Till evig kram och tjärlek..

Geir


One response to “Jag skall bli PAPPA!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: