Låt mig vara i fred FÖR HELVETE!

Elin och Geir hänger i männens loge på Wasa Teater!

Elin och Geir hänger i männens loge på Wasa Teater!

Oron är som jag sagt förut ingen vän. Inte min vän i varje fall :/ Men det viktiga är inte oron i sig, det handlar mera om att eliminera det utrymme den naturliga oron får i våra liv!

Det är många år sedan nu jag var tvungen att lära mig den udda konsten att hålla käft! Ta väl hand om en hemlis 🙂 Timingen i leveransen av hemlisar är faktiskt ofta viktigare än det du inte kan berätta!

Efter alla mina år nu i artistbranschen vet jag dessutom att det som står skrivit på ett papper inte nödvändigtvis händer i verkligheten 😉 Men njutningen och spänningen är ändå olidlig!

Jag försöker fylla mitt universum med saker att göra och DÄR har jag inga problem ALLS!

Upp senast 06:30 varje dag, träna, jobba, åka, äta, sova.. Där har ni mitt dygn i korta drag. Spänningen stiger i kroppen för varje minut som går, för denna vecka är årets viktigaste!

Massor med olika resor samt samarbete med olika aktörer kommer denna vecka att bli klart! Det MÅSTE BLI KLART NU!

De närmaste två årens göra eller ej hänger i en tunn tråd, det handlar i första hand om USA, Norge, Sverige men framför allt Finland!

Allt detta samtidigt som jag nu åker sista resan från Vasa via Stockholm och hem till Grankulla, från och med i morgon är jag tillbaks i Finnairs armar och det är INTE frivilligt :/

Men jag hoppas denna veckas fyra viktiga beslut samt alla Fighting Star föreställningar och avslutningshelgen av “Rock it My way” på Strampen går som hjärtat önskar!

Med mig på denna resa försöker jag ta inspiration ifrån det tjejgäng som jag just flög tillsammans med! Helt klart och tydlig SKITRÄDD FÖR ATT FLYGA! Men de skrattade högt hela vägen ned tills vi landade tryggt, så där underbart skratt som bara ni tjejer har och i FULL PANIK!

Med det skrattet tryggt i hjärtat ekande kommer jag kunna titta oron i vitöga och säga “Låt mig vara i fred FÖR HELVETE!” Jag är lite osäker om det är jag personlig som “hänger” med min Idol kompis Elin Blom eller om det är mitt “alter ego” Martin Brink! Men jag minns de samtal vi hade tillsammans det stora Idol gänget i 2010 med vikten att fatta rätt beslut och ha is i magen! Jag jobbar STENHÅRT för att klara av detta nu 😉
Hoppas ni alla får en underbar vecka 🙂

Kram och TJÄRLEK!

Geir


3 responses to “Låt mig vara i fred FÖR HELVETE!

 • Monica

  Hej Geir 🙂 Vilka hemlisar du verkar bära på… oj, oj!! Önskar VERKLIGEN att alla viktiga beslut faller på plats precis så som du vill… det är du SÅ värd!

  Stoooor lycka-till-kram-kram 🙂 Ha en underbar vecka du också och var rädd om dig!

  PS! Hoppas du lyckas göra “utrymmet” för din oro så liiiiitet som möjligt fram över…

  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica 😉

   Jo vännen, det är en hel del som “spökar” här just nu.

   Men som min underbara pappa sa “aldrig så illa så att det inte är gott för någon” ha ha..

   Med andra ord, om det inte går vägen så svänger den ett håll så att nya vägar öppnar sig. Det är bara det att 3 av 4 möten VILL JAG HA ALLT 😉

   Det jobbiga är att det styr som sagt livet även för familjen, utan att de faktiskt kan säga till om så väldigt mycket just denna vecka..

   Inga beslut blir tagen utan dom så klart, men då är kanske skeppet på väg?

   KramKram,

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej igen Geir!
    Hur det än blir med allt så hoppas jag att du får ihop det på ABSOLUT bästa sätt så att det känns bra både för dig OCH din familj… det är ju jätteviktigt så klart! Du lever ett så annorlunda liv mot en annan men jag kan ändå tänka mig hur svårt det måste vara för er att få ihop både jobb- och familjeliv (med så små barn dessutom). Tyckte det var krångligt nog ibland för oss… och då hade vi ändå likadana arbetstider dag ut och dag in (lite lättare att planera då kanske). Men hoppas allt löser sig till det BÄSTA som sagt.

    Kramkram igen 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: