Fan, jag är ingen bra på det här!!

Rosanna @ Wasa Sports Club

Rosanna @ Wasa Sports Club

Hej på er, från lilla sängen i Vasa!

Jag var rätt liten när jag tog styrningen över mitt eget liv. Jag är precis lika “envis” som mitt “bojojong hår”! Inte fan tänker jag lägga mig bara för någon produkt djävul tycker jag borde det 😉 Men det är väl vad det är 🙂 Så jag står kvar!!!

Nu sitter jag här i Vasa och väntar.. Jag HATAR att vänta!! Jag är SÄMST på att vänta!! VARFÖR skall jag vänta?? HALLÅÅÅÅ?!??! Det är så illa att jag har gått utan att fråga lov, och den vägen jag har valt har alltid visat sig vara rätt för mig just där och då.. Hela livet!! Tur? Javisst, tur har jag haft.. Men ett litet uns av skicklighet måste det ju också finnas med där någonstans!?!

Det att ha “hemlissar” är jag dock BÄST på!! Fan jag är GRYM på att inte berätta!! Men då måste jag ju först ha nått att berätta? Hmm. Nej det här kommer inte att sluta bra, jag HAR DET PÅ KÄNN! Jag har TUSEN bollar i luften och jag får inte ned en enda en! Jobbigt?? Ja det kan ni ta er FAN på att det är!

Jag hade en OTROLIG träning i går på gymmet. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad att jag har ett så underbart jobb som jag har och att det ligger i både mitt och jobbets intresse att jag håller mig i skick! Det ger mig extra motivation. När sedan kroppen inte helt vill hänga med, ja då har jag den fulla RÄTT att ta itu med “problemet”.  Det gjorde jag idag. Vaknade även i natt av kramp mitt i ryggen, mitt mellan skulderbladen och andningen har svår att få plats. Hur i helvete kan man “töja ut” ryggen?

Nå, så lösningen blev ett extra pass på gymmet idag 😉 och sedan raka spåret till Vasa Day Spa! Och JA JAG ÄR värt det.. Och JA.. DET VAR VÄRT DET!! Fick en Herre i ungefärligt min ålder, Lasse heter han och YES vad bra han är!! Det roliga är att min RÖST känns bättre med, ha ha.. Det är nog så att stressen från nacken och ryggen nog har påverkat mig mer än vad jag själv har fattat! Så kvällens “Fighting Star” gick personligen på ren glädje från min sida!!

Dubbla föreställningar i onsdags, gym + viktigt möte. Sköna svar, längre väntan.. Men det KOMMER BLI BRA!! Två träningar idag, enkel föreställning på kvällen och massage idag på dagen 🙂 Jo man tackar! Så nu ligger jag här och tänker just blunda.. Ta tag i natten och låta den styra mig precis vart den vill. I morgon är det Fredag, viktigt möte, två väntande avslut som måste tas. Gym på morgonen, möte på eftermiddagen, föreställning med “Fighting Star” på kvällen samt avslutningshelg med “Rock it my way” på Strampen, min egen Show and Dinner som jag har satt ihop tillsammans med min blods broder Dennis Rönngård!

Förra helgen hade vi dubbla föreställningar med “Fighting Star” på lördagen, och jag sprang till gymmet och sjöng för dom där med på deras “open day”. Helt sjukt underbart gym med FANTASTISK PERSONAL! “Wasa Sports Club”! Det är där bilden är tagen 🙂 Det här är från när jag sjöng “Rosanna”. Det finns en video på deras Instagram där jag sjunger “Your the voice” och gör sittups samtidigt 😉

Som sagt, Fan jag är ingen bra på det här.. På att ta det lugnt!!

Natten?? KOM OCH TA MIIIIIIG!!

Kram & tjärlek..

Trevlig helg 😉

Geir


6 responses to “Fan, jag är ingen bra på det här!!

 • Clas

  Gillar dina skall vi säga “artiklar” Rock on you fighter !!!!

  Like

 • Monica

  Hej du vältränade och energiske man 🙂 🙂
  Vi får hoppas att några av alla dina tusen bollar ramlar ner snart ;)… all slags väntan ÄR jobbigt!! Ska bli kul och höra sen vad allt är som du har på gång…

  Stressa “lugnt” (om du kan ;)) och hoppas din rygg är snäll mot dig fr o m nu!

  Kramkram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   det finns underbara saker i “tuben” 😉

   Mamma Mia föll bort, men redan annat coolt på G.

   KramKram,

   Geir

   Like

   • Monica

    Det låter toppen! 👍😊 Då ser jag fram emot vad det kan vara för kul…perfekt!! Ha en skön måndag Geir… trots allt “mobil-teknik-strul” 😉

    Tjärlek…
    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    en av sakerna gjordes idag :=) Sjöng för två presidenter och en fredspris vinnare här i Helsingfors nu för en dryg timme sedan, nu är jag på flygfältet och hoppas på att flyget tar mig i tid till teatern i Vasa, först Fighting Star, sedan en extra show på Strampen senare i kväll 🙂 Ha ha

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: