Tack så in i helvete ;)

Bild

Hej på er, en liten snabbis här på söndagsmorgonen!

Tystnaden har tagit ett gott tag i avslutningen av “Rock it my way”, en helafton med underbart mys på Strampen i Vasa. Jag vaknade just och skall precis ta en snabb dusch. Vill bara tacka er alla först för en helt sjukt kul kväll igår på Strampen! Eller rättare sagt för 6 OTROLIGT LYCKADE KVÄLLAR TILLSAMMANS!

Det att få jobba med nöje är precis som det låter, ETT NÖJE! Det att få dela glädjen med alla er som söker glädje är ett fantastiskt arbete som jag är ÖVERLYCKLIG för att jag en gång för många långa år sedan halkade in på och jag tackar Gudarna för att dom visade mig vägen hit och övertygade mig den gången på slutet av 80 talet om att prova lyckan 🙂

Jag är evig tacksam!

Kram & tjärlek..

Geir


One response to “Tack så in i helvete ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: