Lämna grisen hemma!

20131117-154008.jpg

Hej på er!

Sitter just nu på bussen humpande mot Seinäjoki då alla tågförbindelser från Vasa har blåst bort i stormen! Det är inte allt som kommer från Norge som är lika gott, ovädret har i och för sig blåst av sig det värsta på vägen hit men ändå tillräckligt illa och stark så att det skapar problem här med!

Lösningen när sådant händer är ju ok, har inget emot buss, men den information som fanns på tågstation var skandalöst dålig! Jag fattar ju lite finska, men när upprörda mänskor ropar och ställer olika frågor till VRs chafförer som kör extrabussar då fattar jag INGENTING! Absolut ingen svenska eller engelska!! Hoppas och tror jag sitter på rätt buss :/

Vi hade fint besök igår, min underbara fru med vänner var på Fighting Star och sedan åt vi gott på Ernst (god mat som alltid!) efter det tog jag med tjejerna ut en sväng på stan 🙂 Kul att få vara ensam “tupp” bland 6 helgalna tjejer men det roliga tog rätt så brått slut!

Man fattar snabbt att den stora julbords perioden är i gång. Överförfriskade herrar som med firmans kort i högsta hugg menar på att de kan köpa både baren, personalen samt alla snygga brudar på planeten! Jag undrar varför det blir så här varje år?

Att vi killar har svårt att bete oss är ju ingen nyhet, men fan vad vidrigt det är när män i min ålder och uppåt försöker sticka tungan i allt som har kjol och ser trevligt ut! Oavsett ålder! Julgrisen är ju en stark tradition vi har i alla nordiska länder, men lämna den snälla hämma på julbordet och ta den inte med er på krogen!

TJÄRLEK och RESPEKT!!

Geir


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: