Denna FAN tänker jag sova bort!! ;(

I´ll be back!!

I´ll be back!!

Hej på er..

Ja så kom den då.. Den ofrivilliga smällen! Den som vi egentligen väntar lite på hela högen, men som vi med olika mängder “tur” kommer att känna av även denna höst och vinter. Jag har haft på gränsen till oförtjänt med tur de senaste åren, och jag tänker INTE GE MIG!

Har fortfarande den smått otroliga “världsrekorden” med att ALDRIG VARA TVUNGEN ATT STÄLLA IN ETT JOBB!! Har i alla dessa år klarat av att harkla mig igenom otaliga timmar mer eller mindre i feber eller influensan våld. Och med tanke på att jag har HAE så är det ju ÄNNU MERA OTROLIGT! Men sanningen kvarstår, jobbet har jag ALLTID klarat av!

Bland mina kollegor på Wasa Teater har en del varit tvungen att kasta in handduken, idag har jag “en ny fru” då teaterchefen själv kommer i min famn 😉 Hon gjorde jobbet redan igår, och hon fixade det strålande bra! Även bland familj och vänner så finns det mycket sjukdom just nu så det är ju inget nytt i detta.

Buss och tågresan i söndags var ett enda långt hostkalas genom finska skogarna, och väl hemma så har de små liven insjuknat de med ;( Det smärtar så klart extra mycket!

Så här långt uppehåll från gymmet har jag inte haft sedan augusti, men det får nog bara vara nu! Har packat min träningsbag och den står sedan länge vid dörren. Jag har även haft den på ryggen och jag har varit på väg över Brändö bron med bestämde steg mot underbara Wasa Sports Club men jag har tagit till vettet och svängt runt och gått antingen tidigt till jobbet eller hem via lägenheten.

Idag hade vi repetition av julkonserten med “Lytts och hans vänner” på Wasa Teater från 10 till 14. Det gick riktigt bra och jag är säker på att det blir succé även i år. Det är många som har frågat mig om jag är med hela vägen på samtliga konserter, det är jag INTE! Jag gör fredag 22 november, tisdag 3 december samt fredag 13 december. Men här är väldigt många duktiga artister med och jag är som sagt övertygad om att detta blir KALASBRA!! Så kom och titta om ni kan!

Jag har flera gånger skrivit här om hur viktigt det är att vi tar oss tid att lyssna på vår egen kropp. Inte alltid våra vänner runt oss fattar det när man går och lägger sig mitt på dan, eller sover i några dygn! Men det är vad det är.. Jag har i varje fall taktiken klar!!! Denna FAN tänker jag sova bort!! Så ses vi när vi ses.. Men jag står på Wasa Teaters scen och gör “Fighting Star” även i kväll, för jag missar INTE jobbet! 😉

Kram och tjärlek..

 

Geir


3 responses to “Denna FAN tänker jag sova bort!! ;(

 • Annika

  Ska bli underbart trevligt! 🙂 Ser verkligen framemot konserten,som härlig avkoppling och avslutning på vår i detta nuet tuffa arbetsvecka! Lycka till ikväll…ta det lugnt,fightas Inte såå häftigt och braa-sömn och vila sen! Klok man du! 😉 🙂 Stor kram vännen,vi ses! ❤

  Like

 • Annika

  Krya på dej,vännen! Vilken tuuur att vi bokat in oss just i morgon kväll,med tanke på det du skriver! 😀 Och snälla du….sov bort “den onde” nu….. Kraaaam ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Annika 😉

   Så kul att ni kommer i morgon! Ja det kommer att bli en riktigt mysig julkonsert! Lytts styr med säker hand tillsammans med kapellmästare “Rafa” Ralf Nyqvist och de gör en riktig STJÄRN TOLKNING av flera låtar som är udda bra tycker jag!

   Vaknade just, lite piggery och mindre “snurrig”. Det tar sin lilla stund att komma riktigt på fötterna igen så det blir nog sängen direkt efter “Fighting Star” i kväll med 🙂

   Kram, ses i morgon!

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: