Luften tog slut :/

Hej på er.. 

“Morgonpasset” som jag brukar ta på Wasa SportsClub blev ett kvällspass! Har senaste tiden fått en grym inspiration till att skriva låtar, så texter, låtar och lite klipp här och där satte stopp för mina bravader på gymmet rätt så effektivt! 

Inget fel på detta så klart, tog ett par koppar kaffe och satte mig med de olika idéerna och började pussla. Sakta men säkert börjar det ta form, riktigt kul och mycket inspirerande tycker jag! Har tagit steget och kontaktat en blods-broder för ett möjligt projekt för framtiden, kul att avsluta det gamla året och få fart in på 2014 med denna lilla “godis påse” i musikens tecken!

Har ätit som jag skall under dagen, både frukost och lunch och tog mina protein pulver och vitaminer precis som vanligt. Vid 17:30 tiden kom jag så fram till Wasa SportsClub och jag bytte om.

Efter julen har jag varit noga (som vanligt) med att ha puls klockan på mig, vet att både min ålder och den dryga veckans uppehåll från träningen kan sätta spår. Särskilt med tanke på god mat och dryck under tiden hemma 🙂

Jag tränade ju lördag morgon innan “Fighting Star” musikalen, det kändes tungt men jävligt skönt! Efter 45 minuter på “Cross-training” maskinen var det dags att lyfta vikter, följde mitt program till punkt som vanligt, men mot slutet av mitt 2 timmars pass tog luften slut :/

Det här har jag inte varit med om sedan jag på riktigt “sprang i väggen” under en fotbollsträning som 14-15 åring. Jag förstod direkt att nått var fel, mådde så skit så jag faktiskt funderade på att skippa duschen!

Det att träna tills man spyr har jag gjort väldigt många gånger, så det är inte det jag nu talar om här! Luften helt slut och man undrar om man måste be om hjälp för att ta sig upp för trappan är en helt annan grej! Jag tog det lilla lugna och kom mig hem och fick i mig mat och mediciner.

Jag är allt annat än otränat, vet att åldern tar ut sin rätt men det är väldigt mycket därför jag håller mig i skick så som jag gör. Mitt jobb och det livet jag lever kräver mer av mig nu än när jag var yngre. Och jag ÄSLKAR det jag gör, även dessa svettiga stunder på gym!

Vill med detta lyfta en varningens finger till mina vänner där ute. Lägg lite extra vikt på att lyssna på kroppen och de varnings signaler som den faktiskt ger oss. Jag tror mitt undermedvetna gav mig en “bra ursäkt” att låta bli i morse att gå iväg, kanske för att jag inte helt var i skick till att träna? När jag efter att ha “övertalat mig själv” och påmint mig om hur mycket bättre jag kommer att må i morgon om jag tränar idag tog mig dit så blev det som det blev!

Den underbara ballansen är viktig att hitta. I livet, privat, på jobbet och ja även i träning. Jag kommer helt säkert gå till gymmet i morgon med, men den här gången stannar jag nog innan luften tar helt slut så som den gjorde idag!    

Skickar en extra tanke och önskan om att “Schumi” den mest vinnande F1 mästare genom tiderna skall få en säker och läkande natt efter sin skidolycka! 

Kram och tjärlek..

GeirImage


One response to “Luften tog slut :/

 • Cathy

  Hej 😊

  God fortsättning!
  Du får vara rädd om dig, finns bara en av dig 😉
  Ha det gott och vill passa på och önska ett Gott nytt År!
  Kram
  Cathy

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: