You can’t please them all!

Krista och gänget
Hej där, hur är läget?

Här i Vasa har snön kommit, precis som i övriga norden. Om inte den är hos dig just nu, så kommer den troligtvis under detta veckoslutet enligt SVT nyheter denna morgon. Grattis, säger jag bara 😉

Mysigt med snö, men det BÄSTA med denna förbenade kylan är utan tvekan att alla “baciller” får sig en smäll så som dom förtjänar!! Vi är MÅNGA som sliter med förkylningar, feber och mag-sjuka etc. Vår familj är “uppe och hoppar” igen, men jag personligen är inte särskilt pigg och har svårt att komma igång med det nya årets träning etc. det får ta den tid det tar!

Det som också är “inne” just nu, är att det är dags att välja vem som skall få åka vidare i drömmarnas land med melodifestivaler, norska Grand Prix och finska UMK. I år är det första gång jag personligen har försökt komma in och INTE kommer med på nått hörn någon stans alls. Men mitt intresse för dessa tävlingar och mitt hjärta bankar precis lika hårt ändå utan tvekan!

Fick “flash-back” totalt när jag läser hur många skriver om de olika låtarna och de som framför dom. Minns hur vi slet i Idol med att låta bli att “läsa domen” från folket, det är nått jag alltid haft problem med och det kvarstår nog livet ut. Otroligt att en persons “total sågning” skall väga tyngre än 100 personers hyllning av samma sak, men så är det nog för de flesta av oss.

“You can’t please them all” stemmer så väl!! Ni som nu är mitt i alla förberedelser för era drömmars mål.. Hoppas ni klarar av att andas så som ni måste för att prestera så ni är 1000% nöjda själva. Jag måste erkänna att finska UMK har jag inget intresse av att följa, helt enkelt för att tävlingsformen och det sättet detta genomförs helt enkelt inte tilltalar mig. Har därför valt att inte skicka in bidrag till finska tävlingen. Men se vad underbara Krista Siegfrids klarade av att göra utav hennes vinst i UMK! Väldigt bra genomförd hela vägen, och idag står Krista stadigt som artist! Inte många som lyckas göra om detta här hemma i Finland.

Men svenska melodifestivalen är en väldigt kul TV tävling i vanliga fall. Hoppas de inte har ändrat för mycket vare sig i konceptet eller genomförandet. Hade med ett par låtar dit som inte kom med, men drömmen finns kvar 😉 Norska Melodi Grand Prix var en kul tävling men där har dom ändrat mycket för årets tävling. Hade med ett par (samma låtar) även där, men när nyheten om ändringarna i TV delen kom till kännedom kändes det helt ok att inte vara med. Det kan ju visa sig att den nya tävlingsformen samt TV showen kommer att vara TOPPEN men jag känner mig säker på att så är inte fallet :/ tyvärr..

Så HEJA SVERIGE säger jag nu.. Annat säger jag när OS i Sotsji börjar om ett litet tag 😉 ha ha

Kram och tjärlek..

Geir


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: