Jaaaa.. Såååå skööööönt :)

Hej på er, 

 

idag är det en MYCKET speciell dag!! Det är första gång jag har lyckats träna utan att må SKIT på väldigt länge!! Senast igår var det rätt tungt med andningen i Haugesunds “ups & downs” med alla mysiga gator, krokar och hörn. Det är nog en del allergi involverad i detta..

Nu fick jag mig dryga två timmar i den fantastiska naturen i och runt denna vackra stad! Jag har många goda vänner här, och “MACK KJELLEREN”  är riktigt kul att både sitta och njuta på men även som gästartist här är det KALAS!! 

Hoppas ni mår lika bra som jag just nu, för det är helt OTROLIGT SKÖNT att äntligen få känna både solen men framförallt att min kropp svarar som den skall. Bifogar lite bilder här så även ni får njuta av det underbara 🙂 Så skööööönt 😉 

Jag avslutade träningen med att gå in på lokala “fiske butiken” och köpte mig en fiske soppa som var helt UNDERBAAAR! Bild

Tjärlek, kram och respekt!! 

Geir
Bild

Bild

Bild

Bild

 

 


2 responses to “Jaaaa.. Såååå skööööönt :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: