Den goda smaken :)

Hej på er.

Sitter just nu på tåget från Vasa mot Grankulla. Efter en underbar långhelg så som den vi just haft tillsammans i Vasa och Jakobstad torsdag- lördag så bar det vidare tillbaks till Vasa igår med bussen. Det blev en hel del skratt, och det är rätt så charmigt med bussen tycker jag. Mitt i allt stannar den till och chauffören försvinner in på lokala affären för att återkomma 5-10 minuter senare 🙂

Vi checkade in på Hotell Kantarellis i Vasa för söndagens bravader Peter och jag. Ett lite dyrare men väldigt mysigt hotell måste jag säga. Riktigt trevligt! En lunch med middags-smäll tog vi på SAS Radissons Tex Mex ställe, och vi hade rent ut sagt tur med en “kombo för två” som ställets kypare rekommenderade. Två öl senare och tröttheten var som bortblåst 😉

Vid 18:30 tiden började lokalderby VPS – JARO så vi tog turen dit och hade riktigt kul. Träffade flera vänner både från Vasa och Jakobstad som frågade “vem håller du på?” ha ha.. Och jag kom med inställningen att jag är neutral, har väldigt goda minnen från båda städerna. Men jag måste ändå säga att när vi gick hemåt så var jag extra glad för att JARO fick med sig en poäng och det var nog rättvist med tanke på hur matchbilden hade varit.

Sedan bar det iväg till baren 😉 och vi hade riktigt trevligt där med. Vi valde att gå till O´Mallys så inte det blev för långt att traska hem till Hotellet. Visade sig att även Kantarellis har egen bar som dessutom är längre öppen, så det blev avslutet där. Men vi kan ju inte ha fint rum med bastu utan att använda den, så riktigt för att toppa det hela så blev det ett varmt och skönt avslut på helgen i bastun på rummet.

Nu sitter Peter i luften på väg mot Norge och jag som sagt just och just mitt i Finland någonstans, guppande mot Grankulla i VRs famn. Jag har underbara 14 dagar framför mig med kramkalas med de söta små innan nästa resa kommer mot mig. Känner att jag måste komma lite mera ut och träna, skall försöka hitta tillbaks till förra höstens bravader när jag bodde i Vasa. Jag är väldigt förtjust i den goda smaken! Det kommer jag fortfarande vara, men smaken och doften av den underbara hösten skall få ta tag i mig igen.

Kram & tjärlek 😉 Jag önskar er alla en FANTASTISK VECKA!!

Geir


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: