Trevlig helg kära vänner :)

Underbara Ålesund

Underbara Ålesund

Hej på er, från ett litet blåsigt men underbart Ålesund.

Det har varit en omtumlande och underbar vecka tycker jag. Väldigt kul och som sagt hedrande att få vara en del av http://projectliv.fi Vi har fått ett FANTASTISKT bemötande och respons på videon och låten “Längtan”. Vi passerar just 1000 “hits” på youtube med den nu bara på ett par dagar och det utan skivbolag som sponsor, där de lägger ut länkar, trycker på etc. Via Project LIV sin hemsida har det även kommit dryga 800 som har spelat videon via “VEVO” som hittade låten och videon utan att den var släppt, ha ha. Så LIV har fått en KANONSTART!

I onsdags spelade jag även in ett radioprogram som kommer att komma, men jag vet inte när :/ Där kommer flera av mina nya låtar. Radio programmet är en “spin-off” eller “pree-spin” innan TV programmet “nästan unplugged” som kommer i slutet av januari 2015. Väldigt kul att så mycket händer just nu.

Ligger i sängen på hotellet i Ålesund och har just hört första mixen av den allra första “Father & Sun” inspelningen. Djävlar vad KUUUUUL! Jag tycker det låter KANON redan, men det är långt ifrån klart ännu. Men oj vilken rysning det blev 🙂 Nisse i Jakobstad har verkligen trollat, precis som jag hade hoppats på när vi nu skall “sjösätta” denna mycket speciella “bebis”!

Är nu på en resa som kommer ta mig till Ålesund (där jag spelar idag och lördag på Hoffman) sedan nästa vecka i Oslo på Scotsman och slutligen följande vecka i Stavanger på XO 🙂 Det blir fart på, mycket spring men otroligt mycket glädje och tjärlek här med under resans gång 🙂 Yihaaa

Önskar er alla en trevlig helg mina vänner 🙂

Kram,

Geir


4 responses to “Trevlig helg kära vänner :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: