Ut och njut!

Hej på er!

Har haft en strålande dryg vecka i mitt hemland Norge 🙂 Det bästa av allt är att jag har haft OCH TAGIT mig tid att fixa träningskläder som funkar nu i den oförutsägbara hösten!

Jag landade i Ålesund förra torsdagen och tog redan fredag svängen förbi XXL och köpte Gor-Tex skor att springa/gå i samt träningsoverall som tål vind/vatten och som andas.

Kvällarna på Hoffman förra helgen i Ålesund och även denna vecka på Scotsman i Oslo har varit sann glädje! Dagarna har jag varit ute och sprungit/gått med stavar (Nordic Walking/Running) och en och annan gym vända har det blivit med 🙂

Jag köpte mig ett par extra stavar i 2007 som jag fortfarande använder! Det är pilot-stavar som man ställer in i den höjd/längd man behöver, så de platsar i min resväska 🙂 Otroligt bra, och funkar än!

Folk tittar på en och skrattar många gånger, mitt gamla hemland har fortfarande inte “upptäckt” stavar utan skidor, så en liten kultur chock bjuder jag på varje dag, ha ha!!

Glädjen är total!! Fantastiskt skönt att vara ute i naturen igen, och de 1500 norska kronor jag betalde totalt för skor och overall är den bästa investering jag har gjort på LÄNGE!!

Önskar er en FANTASTISK HELG!

Geir

IMG_4270.JPG


One response to “Ut och njut!

  • Inger Asplund

    Härligt 🙂 Hoppas din overall är bättre än min som “håller mot vatten och vind och andas”. Den var inte alls billig heller. Tyvärr så släpper den in vatten som ett såll, vinden lyckas den fånga rätt hyfsat faktiskt. Men svetten hålls helt och hållet på insidan, precis som en iskall gummistövel. Har inget annat plagg som jag svettas så fruktansvärt i, fast jag typ sitter stilla. Ändå är den kall. Skumt. Egentligen borde man ju nog kräva pengarna tillbaka, men men… Har haft den så länge nu så det är för sent att klaga :/

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: