Sakta men säkert?

IMG_5551

Hej på er,

Året 2014 börjar gå mot sitt slut. Kan inte säga jag tycker det är tråkigt, det har varit ett år med “ups and downs” som alltid!

Hälsan har dock varit bättre förut, det måste jag erkänna! 2014 blev året när problemen på riktigt tog fart :/ Men lyckan är att vi bor i ett land som har otroligt duktig hälsovårdspersonal och tillgång till den hjälp och medicin vi behöver!

När det kommer till musikens år 2014 så har jag aldrig mått bättre! Det är med stolthet och längtan jag går mot 2015 och stunden då jag äntligen kan släppa låtarna jag jobbat med det senaste året. Började skrivandet för ett drygt år sedan, tog kontakt med de jag ville jobba med och boooom.. Så var “födseln” igång 🙂

Att hitta en “twin soul” är inte alla förunnat! Men känslan har funnits där länge och lyckan TOTAL när vi äntligen började jobba tillsammans Mikael Svarvar och jag. Han har hjälpt mig att hitta fram det där magiska, sedan om ni kommer tycka likadant är en annan femma 🙂 Men mitt hjärta är mer än nöjd!!

När vi nu närmar oss slutet så är formen där! Mikael fick välja musikerna och jag ryckte lite i tråden på slutet, har bjudit in extra gitarr hjälp förutom det som blev gjort i Vasa. Nu återstår ett par tre dagar i fantastiska Midas Studios i början av januari och allt är klart! Yihaa..

Jag fortsätter 2015 där jag avslutade 2014, med längre turné i Norge! Det är en oförskämt bra situation jag har med att kunna jobba i hela Norden och ta den tid jag behöver på att hitta formen och rätta tiden till att släppa skivan och ha bandet och turnén klar! Åker ensam nu först fram tills det hela är klart och vi är redo 🙂

Sakta men säkert tar vi oss framåt! Jag hoppas komma mig tillbaks i form så att jag inte behöver “ligga i sträck och skräck” så här! Det kommer att ta tid men jag ger mig INTE!!

Stora kramen, hoppas lyckan har gett er ett toppen 2014 och att vårt 2015 är lyckans år där vi får skratta och njuta tillsammans igen!

Jag saknar er och oss…

Geir


8 responses to “Sakta men säkert?

 • CC

  Va kul att du fått kontakt med M Svarvar. Jag säger då bara såhär: God bless yuo brother !!!!!!!

  Like

 • CC

  Music is what you and me were destined to do… Lets follow that line whatever obsticals its thrown in our way. I wish u all the best and Im so pleased by your input on the Red Cross CD.. Just Amazing..Prospry God Year My Friend!

  Clas Holm, Tenerife Island

  Like

 • Monica

  Lite “ups and downs” här också under 2014… bl a allvarligt sjuka föräldrar med allt vad det innebär. Men de har kämpat på så fantastiskt duktigt och mår mycket bättre nu. Håller tummarna att 2015 blir ett “friskare” år där alla nära o kära får må gott och ha det bra!

  Lycka till med allt musikaliskt och annat du har på gång nästa år Geir! Ska bli kul och få höra alla dina nya låtar… hoppas du hinner stanna till i Sverige och sjunga lite också någongång… då ses vi, eller hur? 😊

  Önskar att både du och din härliga familj får må bra och ha mycket kul tillsammans under hela 2015 😊💕

  Kramkram!
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica,

   Ja det är det enda vi kan göra, kämpa på vidare. Inte alltid den lättaste vägen som är den nästa, det valet är inte vårt eget tyvärr :/

   Men som sagt tillsammans går det mycket bättre!! Även om det sliter hårt på resten av familjen det med.

   Hoppas så absolut att Sverige kommer “på min väg” igen, det är ett av mina stora mål med det hela 🙂 Ser jätte mycket fram emot att ses igen!

   Stor kram till dig och dina fina, hälsa så mycket från mig snälla. Önskar er ett fint och skönt avslut på 2014 och ett fantastiskt 2015!

   Kram,
   Geir

   Like

 • bessieboop

  Gott Slut på 2014 och ett Gott Nytt År 2015! Lycka till på din musikaliska väg, och må du få vara frisk och glad hela vägen. Kram

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: