Och ett riktigt gott nytt år!!!??

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/5ec/20460324/files/2015/01/img_6545.jpg

Nej…, så har tyvärr inte början på mitt 2015 blivit! Och inte avslutet av 2014 heller för den del :/

Ska jag vara riktig ärlig så börjar jag att bli nervös!! Om inte det ändras nu snart så måste jag avboka mina jobb för första gång som proffs musiker och artist!!

Vi hann att göra underbar TV tillsammans min son Peter och jag här hemma i Finland med fantastiska Bettina vid “rodret”, alla var sjukt nöjda! Morgonen efter ska vi ta ett snabbt hej då innan han flög hem till Norge igen, jag sa som sant var att rösten är borta och smärtan i halsen är enorm :/ Detta var första veckan i december 2014!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/5ec/20460324/files/2015/01/img_6290-0.jpg

Rakt på mina vanliga “hästkurer” med “varmt te/ingefära” extremt mycket sömn och vila, tystnad så mycket det går! Otroligt nog fixade jag resten av Norge turnén utan att boka av! 4 X 45 minuter ensam fredag, lördag, vila söndag, resa måndag och 4 X 45 varje kväll i Oslo tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och sedan hem till jul söndag 21/12!

Gick som oftast rakt från sängen till jobbet, direkt vidare till sängen igen under denna perioden! Men det hade satt sina spår ändå! Måndag innan jul bar det iväg till Mehiläinen och farbror doktorn! Fick kraftig medicin som borde fixa det han misstänkte var början till bronkit eller astma! Det att ha reducerad lungkapacitet som sångare är inte ett drömscenario precis!!!

Det som värre är, är dock att medicinen som skall fixa min andning har rånat mig för sömn och stulit min röst!! Jag har absolut inget stöd eller kraft kvar i rösten, är yr och mår allmänt skit! Är så förbannat trött på att “hålla sängen” så jag vet snart inte vad jag ska göra!!

Under julen hade vi vår familj från Annas sida som våra gäster. Jag fick med mig en av fem middagar :/ Nu i helgen hade vi äntligen fått några av våra bästa vänner med alla barnen bjuden hit till oss! En timme innan de kom fick jag krypa till korset och gå till sängs igen! Och nu igår på min underbara son Olivers 10 års dag skulle vi bowla med kompisar och ha lite extra kalas och jag var tvungen att stanna hemma igen..

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/5ec/20460324/files/2015/01/img_6544.jpg

Nu torsdag ska jag vara i Vasa och lägga sista handen (och rösten) på mitt nya album, som tur är har jag gjort det mesta, bara en lead sång och lite kör (som jag lägger tillsammans med Mikael Svarvar) Sedan är det mix läge och avslut.. Har just tagit min sista medicin i den kur som läkaren gav mig, nu ska jag sova och hoppas på ett Guds under så jag vaknar med lite mera röst i morgon?!

Livet går så klart vidare oavsett vad som händer, men för mig som sångare och artist är detta ett totalt okänd läge. Jag har aldrig varit borta från ett gig! 25 år på vägen som proffs artist och jag har alltid kunnat säga, “mig kan ni lita på kommer” Mitt eget album kan jag trolla lite med, men nästa vecka är det “back on track”.. Måtte Gudarna vara med mig så jag slipper ligga kvar!’

Hoppas ni har haft ett bättre avslut på 2014 och en bättre början på 2015 än vad jag har.. Men ni som känner mig vet oxå att jag ger mig ALDRIG!!! Detta kan vara en bra början på nått nytt? Vad jag vet fins där inga “Rod Stewart and Bryan Adams” tävlingar ännu där ute?? Men jag ligger jävligt gott an till segern om det fortsätter så här 😉

Kram och evig TJÄRLEK!!

Geir


10 responses to “Och ett riktigt gott nytt år!!!??

 • miiatuvang

  Jo tack mediciner och läkare vet jag allt om sedan läkarna äntligen fann min depression i somras (2014) Dom 3 senaste åren har varit ett rent helvete, men med rätt medicin har jag nu in i 2015 fått nya krafter 🙂

  Det var länge sedan vi talades vid och sågs, hoppas allt ordnar sig och att en resa till Stockholm kan bokas in snart 😉

  Kramen

  Like

  • Geir Rönning

   Heeeeeej underbara du 🙂 Ja det var lääääänge sen! Tråkigt att höra om dina besvär vännen men underbart att du har fått hjälp!! 🙂 Hoppas vi ses snart!! Inget planerat ännu, men mitt i allt “så smäller det” 😜👍🎉😎🐥 Kram på dig vännen, sköt om dig och hälsa så mycket!!

   Geir

   Like

 • Kerstin Alhola

  Inte sluta mitt år 2014 precis som jag tänkte mej,men man kan inte göra nånting åt ödet sitt.(blev änka den 11.12)Hoppas år 2015 blir betydligt bättre o jag får krafter att fortsätta framåt!!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Kerstin, ja vad kan man säga? Vi borde vara ännu mera ödmjuka och tacksamma för den tid vi har tillsammans när vi har den. (Nu pratar jag endast om egen situation)

   Vi skyndar fram i livet men ofta i onödan, då det vi borde se hänger “framför näsan på oss” men vi skyndar vidare i vårt sök på lyckan!

   Jag hoppas och ber att du hittar lugn och styrka i själen, och att vi tillsammans kan se tillbaks på 2015 som ett steg i rätt riktning!! Hemma i Norge säger vi “kondolerar” när någon har mistat sina nära och kära, jag hoppas och tror du vet vad jag menar?

   Stor kram till dig och dina, måtte solen hitta din väg vännen min!

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej min vän!
  Ledsamt och höra att du mått så dåligt senaste tiden :/ Måste vara jättejobbigt… både för dig och din familj. Trist också att missa så många mysiga “familjegrejer” som är på gång under julhelgerna!

  Hoppas verkligen du får all den sömn du behöver nu och att din fina röst kommer tillbaka snart (får bara inte hända något med den).

  Önskar att allt bara blir bättre fr o m nu…

  Tjärlek ❤

  Liked by 1 person

  • Geir Rönning

   Tack vännen min! Vaknade för ett par tre timmar sedan, fick ta medicin för att vara säker på sömn, men det funka 🙂 Blir ju lite “dåsig” av detta men tror d vänder nu!! Stor kram och tusen tack som sagt vännen!!

   Geir

   Like

   • Monica

    Skönt att det verkar gå åt rätt håll 🙂 Var rädd om dig nu och lyssna på kroppen… ibland vill den bara ha EXTRA lång tid på sig för att må som vanligt igen!

    Kramkram!
    Monica

    Liked by 1 person

 • Annika

  Nee…stackars vännen,låter Inte trevligt 😥 Vi får alla tro och hoppas på en snar tillfriskning nu,så du orkar,klarar av och snart får ägna dej åt allt det du brinner för och som ligger dej varmast om hjärtat:
  Din familj,dina vänner och musiken ❤
  Kram och evig Tjärlek ❤

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: