En våt dröm!

Ja vad ska man säga? Det är ju lite smått osäkert när man tittar upp på himlen, men jag bestämde mig snabbt!! På tok för länge sedan nu..
Jätteskönt att vara tillbaks i Norge, förra veckan var det Stavanger. 

Vaknade i morse här i Haugesund efter en lite blöt kväll tillsammans med min son Peter och andra vänner som kom till hans gig på Mackkjelleren igår kväll 🙂 

Det är på tok för länge sedan vi har haft tid tillsammans, det gjorde hjärtat väldigt gott att få njuta av varandra igår! En helt underbar middag på Ilforno, vi satt i flera timmar och hann prata och “bara vara” ensamma i ett lugnt hörn. Sedan tog vi kontakt med glada vänner och njöt som sagt långt och länge! 

Så idag efter han drog vidare bar det i väg för mig ut på en mycket efterlängtat promenad! Jag har drömt om det länge nu, hitta lugnet och njuta av promenaden! Det så fint ut när jag gick i väg? Jag missade med 5-10 minuter, så när jag var på väg hem från promenaden kom hagelblandat regn i storm kast och jag blev dyblöt! Men oj vad skönt ändå!! 

Nu har jag fått ställt ljudet och fått kommat mig in i lägenheten samt mött gänget här på Macken! Kaffet värmde extra gott eftersom jag blev så blöt 😉 Nu ska jag ta mig en varm dusch innan kvällens bravader! Spelar hela veckan här, kom förbi om ni hinner 🙂 

TJÄRLEK

Geir 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: