Gött e det!! 👍

  
Upp 4:45, känner genast att 00:25 var lite väl sent att gå i säng.. Men e man fast i “Blå ögon” så e man! 

Första gång jag ser min norska landsman Sven Nordin i en svensk film (han e grym) och att han dessutom pratar svenska! Utan honom hade jag inte sett alla 10 avsnitten på Netflix! 

Kände ett starkt obehag redan i första delen, serien handlar om politik, rasism, folkvett, mord och mysterier och så lite kärlek på det? Jag är mycket glad nu att jag fortsatte se den! Serien växte i både obehag och styrka på gott och ont! 

Nu sitter jag trångt men gott i SAS flyget via Stockholm till Oslo. Min förbokning av plats funkade inte denna gång, brukar sitta vid nödutgång men tydligen byte av maskin idag, då kan det bli så här. I 9 av 10 fall flyter detta bra så inget problem, snarare en påminnelse om hur lyxigt det är att få njuta de andra 9 gångarna 🙂 

Hyrbil väntar på mig i Oslo, jag e på väg till Skipuben i Trysil och ska spela där nu torsdag till och med lördag. Ska bli riktigt kul, har inte varit där på ett tag! 

Kan inte annat än att skratta, hade behövt lite extra benplats idag då jag fick ryggont igår. Inte så smart att stå böjd framåt lite snett och irriterat tillrättavisa min 11 åriga son och “huta med näven!” 

Resultat, glad gubbe på gott humör får njuta av lite Stockholms luft på vägen till underbara Trysil. Lite reducerat i rörelsemönstret men fast bestämd på att livet leker!! Så det så 🙂 

Gött e det!! Stora kramen, hoppas ni har glädjens värme hos er med! 
Geir


One response to “Gött e det!! 👍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: