Hallelujah! 

Foto: Susan Holmberg

Jaaa, vilken underbar känsla och vilken fantastisk upplevelse! Att få sjunga under kröningen av årets Lucia i kyrkan tillsammans med manskören Muntra Musikanter där årets Lucia, Ingrid Holm kröntes var en riktig “höjdare”. 

Luciakören under Jannike Sandströms ledning, sjöng underbart vackert och prästen höll ett fantastiskt tal om att vi måste vara inkluderande nu i dessa svåra tider. Vi behöver Lucias ljus i mörkret som han sa. Återkommer med mera senare, har förstått att det var många som så på tv sändningen, riktig kul! 

Önskar Lucia Ingrid och hennes vänner lycka till nu framöver. Vi ses igen när vi sjunger i Tempelplatsen Kyrka 19.12, Muntra Musikanter kören under ledning av vår eminenta dirigent och goda vän Henrik Wikström! Vi har två konserter den dagen, klockan 18:00 och 20:30. Den 20.12 sjunger vi i Munkshöjdens kyrka klockan 18:30! 
Yihaa och puss på er alla 😉 

Geir 


6 responses to “Hallelujah! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: