En fantastisk vecka! 

Wow vilken vecka!! Lucia kröningen var en riktig höjdare, att få sjunga med MM manskören i domkyrkan är nått jag aldrig kommer att glömma!! 

Nyheten om att ett fantastiskt roligt, underhållande och allmänbildande program på tv läggs ned var riktigt tråkigt! Hoppas att YLE tar sig råd att köra vidare med “på resande not” som var helt enkelt briljant! Både för oss som tävlade som ni klart kan se på bilden av Marica Rosengård och mig. Samma säger de som har tittat!! 

Så kom torsdagen och tidigt flyg från Helsingfors till Stockholm! Repa inför konsert i Friends Arena i Stockholm. En av Nordens största Arenor, att få sjunga där är en DRÖM! Vansinnigt kul och ännu ett minne för livet!! Här ser ni en bild av Linda Varg när hon sjöng Kiss låtar, sjukt snyggt!! Och se den otroliga scenen!! 👍


Fantastisk ljud och ljus! Visuellt nått av det finaste jag har sett i mina 30 år på vägen!! Otroligt stolt att få vara del av detta, tusen tack C Iwung och 2Entertain! 

I morgon gör jag 2 konserter tillsammans med Muntra Musikanters Manskör igen, och tillsammans med Finlands Lucia igen! Ser jättemycket fram emot detta!! 

Tempelplatsens kyrka i Helsingfors klockan 18:00 och 20:30 måndag 19.12.2016. Sista konserten för i år för mig är på tisdag 20.12.2016 klockan 18:30. Då är det Munkshöjdens kyrka! 


Önskar er alla en fantastisk och underbar förjul! Stora kramen!! 

Geir


2 responses to “En fantastisk vecka! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: