Ja men gott nytt år då! ;) Happy New Year! ;) 


Här e jag, tre fyra år gammal 🙂 This is me, three or four years old 🙂  
Det finns de som tycker jag e trög, jag fattar inte vad de menar.. ha ha. 

Jo jag vet, jag borde ha skrivit för länge sedan, men “first things first” som det heter.

Så jag slutade aldrig springa förra året, hann knappt landa innan följande projekt var igång, så nu har jag hunnit vara med om release av underbara “One Desire” sin formidabla succé med videon till vår låt “Hurt” som Jimmy Westerlund, Sören Kronqvist och jag skrev tillsammans. (Jimmy har även producerat låten, grymt bra som alltid!) Över 60 000 views på youtube på en liten vecka!! 
Låtskriveri är nått som jag absolut måste ta itu med oftare, jag har ju skrivit låtar under årens gång, men som oftast till mig själv. Nu har min blods-broder Roland (Rolli) Forsman och jag skrivit och bandat en låt tillsammans som vi har lämnat över till förlaget. Grymt kul att skriva så här tillsammans, öga mot öga först, sedan fixa vårt på var vår sida av vårt underbara Norden. Jag är evig tacksam för att Rolli även fixade klart min studio hemma, så jag nu kan kasta mig in i låtskriveri med andra framöver. Det att kunna banda sång och skriva text, vokal arrangemang etc hemma är nått jag har LÄNGTAT EFTER! 
Nu e jag en sväng till Trysil fjället, spelar denna veckas torsdag-lördag där på Skipubn! Nästa vecka är det XO i Stavanger tisdag-lördag. Vi hörs och ses när vi hinner 😉 
Tjärlek!! 

Geir

English version.. 
Some say I’m slow, ha ha.. I don’t know what they mean 😉 Yeah I know, I should have been writing this a while ago, but “first things first” as they say! I never stopped running last year, made a quick touchdown and the next project was up and running. 

So now we see the result of our songwriting together Jimmy Westerlund, Sören Kronqvist and I with the release of our song “Hurt” with the band One Desire. (Jimmy is the producer, outstanding as always!) We passed more then 60 000 views in a bit more then one week!! 
Songwriting is something I should do more often, I have been writing songs for many years, but mostly for my own albums. Now my blood brother Roland “Rolli” Forsman and I have written and recorded our first song together, first eye to eye, then finishing off both on our own side of our beloved Nordic Countries. I am for ever grateful to Rolli for helping me out, putting my studio together. To be able to work at home on lyrics, recording vocals and arranging backing vocals etc at home is something I have been longing for since waaaaaaay back 🙂 
Now I’m off to Norway, Trysil and “Skipubn”this week Thursday-Saturday. 

Next week it is Xo in Stavanger Tuesday-Saturday. 

Be good and stay bad 😉 
Love and respect, 

Geir 


2 responses to “Ja men gott nytt år då! ;) Happy New Year! ;) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: