En resa mitt i lugnet!


Att vakna tillsammans tar många som en självklarhet! En lyx många glömmer att uppskatta. När vardagen är att resa, tar även jag den lyxen som en blinkning. För många av er är den största lyxen just att resa 🙂 

Det blir en lyxig variant av jobbet jag nu gör, två av mina favorit ställen, XO i Stavanger denna vecka, sedan Scotsman på Karl Johan i Oslo nästa vecka. 

Men jag lyxar till det extra nu, med en avstickare till en tredje favorit Haugesund söndag till måndag för att se Haugesund-Ålesund i Eliteserien (Högsta serien i norsk fotboll) 
Jag växte upp i min underbara hemstad Ålesund som fotbollsspelare i just Ålesund FK (Aafk) så det skall bli extra kul att ta en ledig dag bland vänner på bortaplan oavsett hur matchen går! 

Men det var med ett tungt hjärta jag packade min väska, pussade på familjen där dom låg och sov så sött. Kovanen taxi tog mig som vanligt ut till Helsingfors flygfält, idag flyger jag Helsingfors-Stockholm-Oslo-Stavanger med SAS. 

Även om det är med ett tungt hjärta jag åker, så åker jag med trygghet och jag vet att resan mitt i lugnet blir en skön färd bland vänner innan jag återvänder till lugnet hemma i Finland. 

TJÄRLEK och respekt! 
Geir 
#lugnet #skönsemester #familj #barn #kids #livemusic #xomatochvinhus #stavanger #thescotsman #oslo #norway #finland #scandinavia #nordicstyle


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: