Den skönaste kramen! 

Det var jävligt svårt att slita sig fri från det underbara myset, den goda stunden och det varma underbara lugnet där hemma! Men när jag först hade landat i Stavanger och börjat jobba på XO så kom det sköna gunget tillbaks!

Att få jobba med det här är en sådan lyx man aldrig får ta för givet! Jag njuter så av att få försöka få er i stämning, med de låtar jag tror ni vill höra! En evig gissning, men aaaa vad SKÖNT när jag träffar rätt och vi alla sjunger tillsammans!

Vissa av ställena jag spelar på funkar det ännu bättre på, och denna resa var just en sådan lyxresa! Att först få spela på XO i sköna Stavanger för sedan att ta svängen till Haugesund för fotboll och nöje en natt, sedan vidare till ännu en favorit, Scotsman på Karl Johan mitt i Oslo! Det är som en skön dröm! 


Jag njuter så till 1000 % när jag är i dessa tre städer, både med publiken men även med de underbara mänskor som jobbar på XO i Stavanger och Scotsman i Oslo! Grymt kunniga på sina jobb men många har även blivit mera som kalas sköna vänner på vägen! Samma sak i vackra Haugesund!


Nu är näsan vänt mot Grankulla och Finland för en dag med “måste fixa” saker. Men sedan i morgon kväll så kommer underbara familjen hem från en Ålandsresa. Vi packar sedan det som behövs och åker vidare mot landet och flera lediga dag! Jag kan nästan inte tro det, men jag är nu ledig i 16 dagar! Yihaaaa!! Det ända jag ska göra är att söka den skönaste kramen! 

Stor kram, och en hög med Tjärlek 😉 
Geir 

#geirronningblogg #njut #life #live #livemusic #ontour


4 responses to “Den skönaste kramen! 

 • Jackie

  If some one wants expert view on the topic of running a blog
  then i recommend him/her to go to see this website, Keep up the good work.

  Like

 • Monica

  Vilken känsla… 16 lediga dagar!! 😊 Mys i massor nu, kramas och ha det bäst med dina kära ❤️ Kramkram!

  Like

  • Geir Rönning

   Ja nu ska det mysas vännen min 🤣 Jag får fixa undan lite först bara, så kommer underbara gänget i kväll. Hoppas ni njuter av sommaren ni med? Stora kramen, Geir

   Like

   • Monica

    Tack, här njuts det för fullt… är tacksam för varje dag med sol o värme 😊☀️ Imorgon blir det en tur till Kolmården med hela familjen, ska bli mysigt!

    Ha det så härligt nu… stor kram ❤️

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: