Underbara Bodø, Norge!

Hej där!

Min resa i musikens täcken tog mig denna gång från Svolvær i Lofoten till Bodø. Här har jag varit som fotbollspelare i min ungdom och även på jobbresa som säljare men det e många långa år sedan 🙂 Jag stortrivs i Svolvær, och där har jag varit förut!

Så det var med lite fjärilar i magen jag tog båten över havet till Bodø. Nu har jag spelat här ett par dagar och jag har utan tvekan hittat “hem” här med! Riktigt kul st spela på Norlænningen, ett riktigt legendariskt ställe mitt i stan.

Men med O.S. ringarna växande runt magen förstod jag att jag MÅSTE hitta UT! Tog en sväng via nätet och hittade “ut på tur” appen som visar mig ställen att gå på de ställen jag är! Underbart och fantastiskt skööööönt!

Kolla här så fint!!

Och när jag väl kom till toppen en liten stund senare, var vinden stark men riktigt vackert var det! Liiite farlig väg dit att gå bara :/ Njut av utsikten!

Stora kramen,

Geir


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: